Acasă Social Mongolia a liberalizat regimul de vize pentru cetățenii români, posesori de pașapoarte...

Mongolia a liberalizat regimul de vize pentru cetățenii români, posesori de pașapoarte simple

DISTRIBUIȚI

 167623 – 10012023 – Începând din acest an, cetățenii români nu vor mai fi obligați să obțină viză dacă vor călători în scop turistic în Mongolia. MAE salută decizia autorităților mongole de liberalizare a regimului de vize pentru cetățenii români, posesori de pașapoarte simple și informează că, potrivit datelor comunicate public de autoritățile din Mongolia, perioada pentru care cetățenii români pot călători fără viză este de maximum 30 de zile.

Mai multe informații sunt disponibile accesând următorul link: https://mfa.gov.mn/en/temporary-exemption-from-visa-requirements-for-citizens-of-some-countries-to-visit-mongolia/.

Reprezentarea diplomatică a României în Mongolia este asigurată de Ambasada României la Beijing. MAE reiterează recomandarea adresată cetățenilor români care doresc să călătorească în Mongolia de a consulta secțiunea Condiții de călătorie de pe pagina de internet a MAE, unde sunt disponibile informații detaliate cu privire la regimul de călătorie în străinătate al cetățenilor români.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.