Acasă Anchete Interne Direcția Generală Anticorupție și Serviciul Protecție Internă și Anticorupție, schimb de bune...

Direcția Generală Anticorupție și Serviciul Protecție Internă și Anticorupție, schimb de bune practice

DISTRIBUIȚI

  167970 – 16022023 – Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei al IGPF – M.A.I. din Republica Moldova a găzduit ieri, 15 februarie 2023, o întâlnire de lucru la care au luat parte reprezentanți ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) și cei ai Serviciului Protecție Internă și Anticorupție (SPIA).

Scopul întâlnirii a constat în realizarea unui schimb de bune practici în domeniul prevenirii și al combaterii corupției, conform Planului de acțiune încheiat între Direcţia Generală Anticorupţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din România şi Serviciul Protecție Internă și Anticorupție din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din Republica Moldova, document semnat în septembrie 2022, la Chișinău.

  Prin activitățile desfășurate se urmărește dezvoltarea unui dialog bilateral activ și a unei strânse cooperări pentru prevenirea infracțiunilor de corupție în care poate fi implicat personalul celor două ministere, creșterea gradului de încredere al cetățenilor care tranzitează punctele de frontieră în instituțiile statului, precum și identificarea/analizarea riscurilor și vulnerabilităților specifice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.