Acasă Anchete Interne IGSU: Al doilea tren cu ajutoare pentru Turcia a plecat din Gara...

IGSU: Al doilea tren cu ajutoare pentru Turcia a plecat din Gara București Vest

DISTRIBUIȚI

 167931 – 13022023 – Cel de al doilea tren marfar al Societății Naționale de Transport Feroviar de Marfă „CFR Marfă” S.A, care transportă ajutoare pentru Republica Turcia a plecat în această dimineață din Gara București Vest.

Cu sprijinul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, prin Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă „CFR Marfă” S.A., alte produse de cazarmament din stocurile “Romanian ShelterCapacity (RO-Shelt)” ale RescEU vor ajunge în Republica Turcia.

Primul tren marfar, plecat în data de 11 februarie din București a ajuns noaptea trecută în Republica Turcia.

Romanian ShelterCapacity (RO-Shelt) reprezintă acțiunea întreprinsă de Comisia Europeană ce are în vedere crearea unei capacități de adăpostire temporară rescEU, care să fie disponibilă pentru desfășurarea misiunilor din cadrul Mecanismului European de Protecție Civilă. Prin acest program, produsele pot fi puse la dispoziția țărilor care se confruntă cu situații de urgență de amploare și care în baza cererilor de asistență internațională înaintate, echipamentele/materialele să fie transportate, sub egida Mecanismului de Protecție Civilă al Uniunii Europene, statelor puternic afectate de diverse situații de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.