Acasă Social Educatie Între 13 și 17 februarie este vacanța “mobilă” pentru elevii din 10...

Între 13 și 17 februarie este vacanța “mobilă” pentru elevii din 10 județe

DISTRIBUIȚI

 167909 – 10022023 – Potrivit calendarului anului școlar viitor, 2023-2024, suspus dezbaterii publice până vineri, 10 februarie, vacanța mobilă se păstrează, fiecare inspectorat urmând să decidă în ce săptămână din luna februarie va fi.

  • Pentru elevii din Capitală, vacanța „mobilă” din februarie 2023 este fixată pentru ultima săptămână din lună de către Inspectoratul Școlar București (ISMB) – Detalii aici
  • Calendarul anului școlar actual, 2022-2023, pentru fiecare județ, în format printabil, poate fi consultat aici.

Vacanța din luna februarie 2023 a fost decisă de fiecare inspectorat școlar județean pentru toate școlile din județ în perioada 6-24 februarie și are o durată de o săptămână, potrivit ordinului de ministru de aproape acum un an.

Județele care vor avea vacanță în perioada 13-17 februarie: Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Călărași, Cluj, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Teleorman, Prahova.

Între 6 și 10 februarie a fost vacanța mobilă în acest an școlar pentru elevii din județele Ilfov și Suceava, pentru că decizia inspectoratelor școlare din aceste două județe a fost să plaseze vacanța mobilă în a doua săptămână din februarie. Pentru acești elevi și profesori, vineri este ultima zi de vacanță: se întorc la școală luni, 13 februarie, în modulul cu numărul 4. Vacanță este și pentru copiii de la grădiniță.  sursa: EduPedu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.