Acasă Cultura/Media „Lecturi Șoptite”, un performance pro lectură, cu autori, de Ziua Națională a...

„Lecturi Șoptite”, un performance pro lectură, cu autori, de Ziua Națională a Lecturii

DISTRIBUIȚI

 167915 – 11022023 – Miercuri, 15 februarie 2023, de la ora 19.00, Primăria Capitalei, prin CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, și Asociația Euro CulturArt vă invită la performance-ul pro-lectură intitulat „Lecturi Șoptite”.

Dedicat Zilei Naţionale a Lecturii, evenimentul va avea loc în sala Teatrelli de la sediul CREART (Piaţa Alexandru Lahovari, nr. 7) și îi are protagoniști pe muzicianul și scriitorul Nicu Alifantis, scriitoarea și regizoarea Chris Simion-Mercurian, scriitoarea și curatoarea Ioana Iuna Șerban, scriitorul și profesorul de neurologie Bogdan O. Popescu și artistul vizual și scriitorul Mihai Zgondoiu.
Invitaţii vor citi din cărțile lor și din cărți care le-au schimbat viața. Lectura protagoniștilor cu publicul va urmări relația intimă a comunicării textelor, față în față, chip către chip, într-un spațiu fără amplificare, luminat de lampadare, rezonat de sonurile memorabile ale Maestrului Nicu Alifantis. Fiecare spectator va primi la final o carte cu autograf oferită de autorii invitați.
Biletele pot fi achiziționate prin reţeaua Eventbook.ro https://eventbook.ro/theater/bilete-lecturi-soptite sau de la agenţia de bilete CREART din Piaţa Alexandru Lahovari, nr. 7.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.