Acasă Social De mâine încep tratamentele de dezinsecție pentru combaterea căpușelor

De mâine încep tratamentele de dezinsecție pentru combaterea căpușelor

DISTRIBUIȚI

168313 – 23032023 – Primăria Municipiului București, prin Compania Municipală Eco Igienizare București (CMEIB), începe vineri, 24.03.2023, tratamentele de dezinsecție pentru combaterea căpușelor.

Anul acesta, conform Planului Unitar de Acțiune, aprobat de Consiliul General al Municipiului București, vor fi desfășurate pe toată durata sezonului cald cinci astfel de tratamente.
Operațiunile de dezinsecție vor fi efectuate pe toate spațiile verzi ale domeniului public – parcuri, grădini publice, locuri de agrement, cimitire și spații sau terenuri aferente imobilelor (asociații de locatari/proprietari, cămine de elevi, locuințe sociale).
Tratamentele se efectuează prin pulverizare/atomizare cu echipamente specifice, pe toate suprafețele cu vegetație. Produsul insecticid utilizat este SOLFAC Trio EC 140, un concentrat emulsionabil, utilizat pentru combaterea căpușelor, țânțarilor, muștelor și gândacilor.
În concentrația de 2%, folosită pentru combaterea căpușelor, soluția insecticidă nu este toxică pentru om și animale. Toate produsele biocide utilizate de CMEIB sunt avizate de Ministerul Sănătății, prin Comisia Națională pentru Produse Biocide.
Cetățenii pot face sesizări și reclamații în legătură cu apariția oricăror focare de infestare în Capitală la numărul de Dispecerat non-stop – 0752.041.898 – și pe e-mail, la adresa sesizari@cmeib.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.