Acasă Social Educatie Primăria Capitalei a deschis primele evenimente de tip Speed Interviews și Bibliotecă...

Primăria Capitalei a deschis primele evenimente de tip Speed Interviews și Bibliotecă vie dedicate părinților elevilor bucureșteni înscriși  în programul „Vocația ta”

DISTRIBUIȚI

168374 – 26032023 –  Sâmbătă, la Primăria Municipiului București, a avut loc prima din cele 48 de sesiuni și workshop-uri de tip Biblioteca Vie, Speed Interviews, Open Space Technologies și Fast Track to Careers dedicate părinților celor peste 3.500 de elevi bucureșteni înscriși în programul de orientare în carieră „Vocația ta”.

Prin organizarea acestor activități se dorește ca părinții să înțeleagă mai bine schimbările comportamentale ale copiilor și să-i susțină în luarea deciziilor importante. Temele abordate sunt variate și ating diferite domenii importante pentru dezvoltarea unui elev pe tot parcursul său – școală, liceu, facultate, carieră. Iată câteva exemple: „5 pași pentru a-i ghida pe copiii noștri să-și găsească misiunea în viață”, „Cum să-ți urmezi visul și să faci cariera de succes”, „Secretele antreprenorilor români de succes”, „Economia viitorului pentru părinți”, „Importanța relației părinți-adolescenți în procesul de consiliere vocațională”, „Antreprenori vs angajați”, „Adolescența este un haos de moment și Time management: când și cum îmi pot ajuta copilul?”.

Speakerii au fost aleși din diferite zone de activitate: speakeri motivaționali, psihologi, traineri dezvoltare personală, cercetători, antreprenori, reprezentanți ai unor meserii sau industrii, specialiști în mass media și comunicare.

Sesiunile continuă până pe 9 aprilie.

Programul integral al evenimentului poate fi accesat pe www.toe.hubproedus.ro și www.proedus.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.