Acasă Anchete Interne ”Siguranta ta nu e o joacă!”

”Siguranta ta nu e o joacă!”

Campanie națională de prevenire a traficului de minori

DISTRIBUIȚI

 168139 – 07032023 – În perioada martie 2023 – februarie 2024, Agenția  Națională împotriva Traficului de Persoane, Compania Națională Aeroporturi București, Asociația Telefonul Copilului cu firmei Portrait Studio S.R.L., derulează campania de prevenire a traficului de minori și a pornografiei infantile ”Siguranța ta nu e o joacă!”.

Scopul este reducerea vulnerabilității și îmbunătățirea informării și conștientizării cu privire la aceste forme grave de abuz, atât a copiilor, cât și a adulților.

Vor avea loc întâlniri cu copiii în unitățile de învățământ din întreaga țară pentru a le fi prezentate informații preventive, precum și pentru a le fi oferite materiale educaționale. Copiii vor afla că pot suna gratuit la Telefonul Copilului 116 111, linia europeană de asistenţă pentru copii, gestionată în România de Asociaţia Telefonul Copilului, vor putea scrie la 116111@telefonulcopilului.ro și pe platforma online a organizației https://www.116111.ro/, pentru a beneficia de servicii de consiliere specializată. De asemenea, pentru sesizarea unor posibilie cazuri de trafic de minori, poate fi utilizată linia Telverde 0800 800 678, oferită gratuit de ANITP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.