Acasă Politic Mesajul președintelui Klaus Iohannis transmis cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de creștinii...

Mesajul președintelui Klaus Iohannis transmis cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de creștinii romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici, și al Sărbătorii Floriilor celebrate de ortodocși, greco-catolici, armeni și cultele neoprotestante

DISTRIBUIȚI

168519 – 09042023  – Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 8 aprilie 2023, un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de creștinii romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici, și al Sărbătorii Floriilor celebrate de ortodocși, greco-catolici, armeni și cultele neoprotestante.

Vă prezentăm în continuare textul mesajului:

Cu prilejul Sfintelor Paști, le transmit credincioșilor romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici din România calde urări de sănătate și prosperitate! Învierea Domnului să vă aducă bucurie în suflete, darul comuniunii cu cei dragi, răsplata păcii și a armoniei.

Totodată, îi salut călduros pe toți cei care sărbătoresc Floriile.

Sfintele Paști ne oferă cu multă generozitate sensul, căldura și forța valorilor creștine, care continuă să ne fie și astăzi călăuză în vremuri dificile. Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiați în lumina speranței, a iubirii și a credinței!

Cristos a înviat!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Frohe Ostern!