Acasă Social Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va desfăşura în 75 de...

Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va desfăşura în 75 de locaţii

DISTRIBUIȚI

  168761– 06052023  – Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă se va desfăşura, în data de 12 mai, în 75 de locaţii la nivelul agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă. Precizăm faptul că, în județul Bihor, acțiunea se va organiza în zilele de 18 și 19 mai 2023.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung. De asemenea, se urmăreşte creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Locaţiile de desfăşurare a bursei din acest an sunt publicate la adresa https://bit.ly/3nuAWGd. Numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenţii economici precum şi alte detalii, vor fi publicate în timp util pe site-urile agenţiilor județene/Agenției Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă- București, precum şi pe site-ul www.anofm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.