Acasă Social Educatie Medalii de aur, de argint și de bronz pentru elevii români, la...

Medalii de aur, de argint și de bronz pentru elevii români, la Olimpiada Internaţională de Fizică a Ţărilor din Asia

DISTRIBUIȚI

 169017 – 30052023 – Elevii români au obţinut medalii de aur, de argint și de bronz la Olimpiada Internaţională de Fizică a Ţărilor din Asia (APhO 2023), anunță Ministerul Educaţiei.

Alexandru Momoiu, clasa a XI-a, la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti şi Andrei-Darius Dragomir, clasa a XI-a, la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti au obţinut medalii de aur.

Alexandru Iorga, clasa a XII-a, la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti a primit medalia de argint, iar Răzvan-Gabriel Marcu, clasa a XII-a, la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti medalia de bronz.

Mai mulți elevi au primit menţiuni de onoare:  Alexandru-Ştefan Işfan, clasa a XII-a, la Colegiul Naţional ‘Tudor Vladimirescu’ din Târgu Jiu, Mihnea Buţiurcă, clasa a XII-a, la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti, Robert Stănescu la clasa a XII-a, Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti şi Rareş Theodor Marinescu, la clasa a IX-a, la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti.

Profesori coordonatori ai lotului au fost conf. univ. dr. Sebastian-Dumitru Popescu de la Universitatea ‘Alexandru Ioan Cuza’ din Iaşi şi prof. dr. Gabriel Florian de la Colegiul Naţional Carol I din Craiova.

Olimpiada Internaţională de Fizică a Ţărilor din Asia  a avut loc în perioada 21 – 28 mai, la Ulan Bator, în Mongolia. Sursa:agerpres.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.