Acasă Anchete Interne Tot despre bani

Tot despre bani

Discuții între sindicatele din Poliție și reprezentanții MAI

DISTRIBUIȚI

 169023 – 31052023 – Reprezentanții sindicatelor din MAI a convenit cu conducerea instituției ca, începând cu data de 1 iunie, soldele și salariile de funcție să fie acordate conform Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice pentru anul 2022, ceea ce înseamnă creșterea acestei componente de venit, care va fi plătită începând cu luna iulie.

În ceea ce privește componenta de indemnizații/sporuri și celelalte drepturi care completează veniturile salariale ale angajaților MAI, s-a convenit ca acordarea acestora în integralitate să fie avută în vedere la prima rectificare bugetară.

O altă problemă ridicată de sindicate a vizat legea pensiilor militare, aflată în dezbatere în Parlament, în legătură cu care reprezentanții sindicatelor au primit asigurări că vor fi susținute toate amendamentele formulate și asumate de instituțiile din sistemul național de apărare, ordine publică și securitate națională, amendamente cu care sindicatele din MAI sunt de acord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.