Acasă Anchete Interne Verificări ale polițiștilor de la autostrăzi, pentru siguranța traficului

Verificări ale polițiștilor de la autostrăzi, pentru siguranța traficului

DISTRIBUIȚI

 169212 – 20062023  – În perioada 12 – 18 iunie a.c., polițiștii Brigăzii Autostrăzi au acționat pentru prevenirea evenimentelor rutiere și asigurarea fluenței traficului, iar, în urma neregulilor constatate, au aplicat 1.426 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, au fost aplicate 313 sancțiuni contravenționale persoanelor care au depășit limita legală de viteză și 201 celor care nu foloseau centura de siguranță.

De asemenea, au fost aplicate 59 de sancțiuni pentru defecțiuni tehnice, 15 pentru lipsa Inspecției Tehnice Periodice și 132 pentru nerespectarea O.G. nr. 37/2007, privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora.

Totodată, au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 26 pentru staționarea pe banda de urgență și 10 pentru depășire neregulamentară.

Ca măsuri complementare, polițiștii de la autostrăzi au reținut 105 permise de conducere, dintre care 42 pentru viteză și au retras 48 de certificate de înmatriculare, fiind constatate 13 infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.