Acasă Social Zborurile Ryanair spre și dinspre Belgia pot fi afectate de o grevă...

Zborurile Ryanair spre și dinspre Belgia pot fi afectate de o grevă a piloților

DISTRIBUIȚI

  169569– 28072023 – În zilele de 29 și 30 iulie 2023 este anunțată o grevă a piloților filialei Ryanair din Belgia, ceea ce poate duce la perturbări ale zborurilor acestei companii, afectând inclusiv  destinații din România. Cetățenii români care intenționează să călătorească în această perioadă folosind serviciile companiei Ryanair, înspre/dinspre R. Belgiei, sunt rugați să urmărească pagina web a aeroportului Charleroi (https://www.brussels-charleroi-airport.com/fr/flights/live) și/sau a Ryanair, pentru a se asigura că zborul lor nu a fost anulat.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +32 (0) 2 347 5338, +32 (0) 2 344 1658, +32 (0)2 343 69 35, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie numărul de telefon de permanență  al Ambasadei României în Belgia: + 32(0)2 346 9814.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor web: https://bruxelles.mae.ro/node/180 și www.mae.ro și reamintește faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (www.mae.ro/app_cs), care oferă informații şi sfaturi de călătorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.