Acasă Anchete Interne Activități pentru copiii consumatorilor de droguri, în cadrul proiectului ”Serenity”, cu ocazia...

Activități pentru copiii consumatorilor de droguri, în cadrul proiectului ”Serenity”, cu ocazia începerii noului an școlar

DISTRIBUIȚI

 169939 – 08092023 – Vineri, 8 septembrie a.c., copiii din cadrul proiectului ”Serenity” au participat la o activitate desfășurată în contextul debutului anului școlar 2023-2024.

Astfel, specialiștii ANA au pregătit pentru cei 30 de copii ai beneficiarilor programelor de asistență medico-psiho-socială din București surprize dulci și rechizitele necesare anului școlar.

Proiectul de prevenire în familie „Serenity”, derulat de Agenția Națională Antidrog, este dedicat copiilor persoanelor consumatoare de droguri, aflate în programele de asistență integrată ale agenției.

Prin implementarea acestui proiect în România, Agenția Națională Antidrog s-a alăturat inițiativei Grupului Pompidou, care a creat proiectul „Copii ai căror părinți consumă droguri”, proiect propus ca răspuns la invitația Consiliului Europei către Secretariatul Grupului Pompidou, de a participa la Grupul operativ pentru drepturile copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.