Acasă Anchete Interne Ședință de lucru la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța

Ședință de lucru la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța

DISTRIBUIȚI

 169879 – 02092023 – La 1 septembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța a avut loc o ședință de lucru a ministrului de Interne, Cătălin Predoiu şi a secretarului de stat, chestor general de poliție Bogdan Despescu, cu conducerea interimară a IPJ, comisar-şef de poliție Mădălina Vlangăr și șefii structurilor din cadrul Inspectoratului.

 Agenda ședinței a inclus analiza cazului Vama Veche, prioritățile operaționale ale Inspectoratului în perioada următoare şi desfășurarea proiectului pilot al reorganizării complete a IPJ Constanța.

 „Am luat şi anunțat luni o serie de decizii privind reorganizarea completă a IPJ Constanța şi am inițiat îndeplinirea acestora progresiv până la realizarea completă. Se cunosc prioritățile: trafic de persoane, droguri şi arme, migrație ilegală, contrabandă, evaziune fiscală, siguranța rutieră și crima organizată. Aceste infracţiuni grave sunt toate legate de crimă organizată. Crima organizată a proliferat din cauza corupţiei şi a pasivităţii administraţiei, inclusiv a Poliţiei. Am dat instrucţiuni clare de a se derula cât mai intens operaţiuni de prevenţie şi combatere, de la circulaţia rutieră şi până la crima organizată. Cer o nou atitudine bazată pe responsabilitate, angajament şi loialitate faţă de muncă, profesie, lege şi cetăţean din partea fiecărui poliţist”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.