Acasă Politic AEP: Organizarea unui nou tur de scrutin pentru funcția de primar pentru...

AEP: Organizarea unui nou tur de scrutin pentru funcția de primar pentru candidații aflați în balotaj din comunele Chețani, județul Mureș, și Poșaga, județul Alba

DISTRIBUIȚI

    172477– 22062024 – Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că duminică, 23 iunie 2024, în comuna Chețani, județul Mureș, va fi organizat un nou tur de scrutin pentru funcția de primar pentru candidații aflați în situație de balotaj, respectiv Bega Daniel-Marcel, propus de Alianța PMP-Forța Dreptei, și Emil-Florin Mocan, propus de Partidul Social Democrat. Menționăm că, la scrutinul din data de 9 iunie a.c., aceștia au obținut câte 431 de voturi fiecare dintr-un număr total de 1.202 voturi valabil exprimate.

De asemenea, duminică, 23 iunie 2024, va fi organizat un nou tur de scrutin pentru funcția de primar în comuna Poșaga, județul Alba, pentru candidații aflați în situație de balotaj, respectiv Popa Aurelia, propusă de Partidul Social Democrat, și Bulgăr Ionel, propus de Partidul Național Liberal. Menționăm că, la scrutinul din data de 9 iunie a.c., aceștia au obținut câte 345 de voturi fiecare dintr-un număr total de 690 de voturi valabil exprimate.

Secțiile de votare se vor deschide duminică, 23 iunie a.c., la ora 07:00, și se vor închide la ora 22:00, cu posibilitatea prelungirii până la ora 23:59 pentru cetățenii care, la ora 22:00, se află în sediul secției de votare, precum și pentru cei care se află la rând în afara sediului secției de votare pentru a intra în localul de vot.

Datele privind prezența la vot vor putea fi vizualizate în timp real, odată cu deschiderea secțiilor de votare, prin afișarea pe pagina de internet a Autorității Electorale Permanente – https://prezenta.roaep.ro. Rezultatele înscrise în procesele-verbale întocmite de către birourile electorale ale secțiilor de votare vor putea fi consultate pe aceeași pagină, imediat după întocmirea acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.