Acasă Politic Elena Lasconi a fost aleasă în funcția de preşedinte al USR

Elena Lasconi a fost aleasă în funcția de preşedinte al USR

DISTRIBUIȚI

172507– 26062024 – Membrii USR şi-au ales noul preşedinte. Elena Lasconi va conduce, de astăzi, Uniunea Salvaţi România. Primarul de la Câmpulung Muscel s-a înscris în cursa pentru şefia partidului, după ce Cătălin Drulă s-a retras, ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate la alegerile din 9 iunie.

Membrii USR au votat în primul tur al alegerilor pentru președintele partidului, iar scrutinul s-a desfășurat online timp de două zile.

Elena Lasconi a devenit noul președinte al USR, după ce a obținut 7700 de voturi din cele peste 11 mii pe care membrii USR le-au exprimat pe o platformă online – un procent de 68,14% din voturi.

Elena Lasconi a anunțat deja că își va depune candidatura și pentru a fi desemnată candidata partidului la funcția de președinte al României. Este, până acum, singura din partid care și-a declarat această intenție.

Cătălin Drulă a demisionat de la conducerea USR, după rezultatele sub așteptări obținute la alegerile din 9 iunie. Dominic Fritz, care a câștigat un nou mandat la Primăria Timișoara, a preluat conducerea interimară a USR. Sursa:tvr.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.