Acasă Politic Lasconi vrea să reconstruiască USR

Lasconi vrea să reconstruiască USR

DISTRIBUIȚI
foto:facebook

 172422 – 17062024 – Realeasă în funcția de primar al municipiului Câmpulung, Elena Lasconi și-a anunțat candidatura la conducerea USR, pronunțându-se pentru reformarea partidului ”din temelii”.

„E vremea reconstrucției! Refuz să stau cu mâinile în sân și să privesc cum se duce de râpă democrația din țara asta pe care o iubim cu toții. Știu că pot schimba multe și sunt datoare să încerc, așa cum fac zi de zi aici la Câmpulung. În acest moment România este roșie. Avem un partid-stat: PSD. Avem și o alternativă: USR, echipa din care fac parte. Mă doare să văd mesajul electoratului la nivel național. Românii au întotdeauna dreptate. Mesajul românilor nu trebuie ignorat, ci ascultat. Așa că am decis să-mi depun candidatura pentru președinția USR. Motivul: reconstrucția partidului, singura alternativă în fața partidului-stat. Aici la Câmpulung continuăm cu fapte. Vă rog să aveți încredere: cuvântul meu e contract! Să fim sănătoși, liberi, uniți  și să ne bucurăm unii de alții!”, a transmis Lasconi.

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, care nu are cetățenie română, dar pe care-l recomandase președintele demisionar Cătălin Drulă, a anunțat că nu va candida.

Drulă a anunțat și organizarea unui congres pentru alegerea noului președinte al USR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.