Acasă Social 25 de ani de Inspecția Muncii

25 de ani de Inspecția Muncii

DISTRIBUIȚI
foto:facebook

 172630 – 10072024 – 11 Iulie 2024 este o zi cu însemnătate pentru angajații din Inspecția Muncii, a 25-a aniversare de la înființarea Inspecției Muncii, semnalează ITM Ilfov.

    Inspecția Muncii a fost înființată ca instituție de specialitate a administrației publice centrale cu rol de control în domeniile relațiilor de muncă, securității și sănătății în muncă și supravegherii pieței produselor industriale în 1999, prin Legea 108.

    Inspecția Muncii este despre oameni și pentru oameni!

   ”Cu această ocazie, le mulțumim angajaților pentru munca depusă cu profesionalism și implicare, precum și celor care și-au adus contribuția la îndeplinirea obiectivelor instituției și s-au retras din activitate dar, ne amintim și de cei ce nu mai sunt printre noi, pentru anii dedicați instituției.

    Prin activitatea depusă, inspectorii de muncă, indiferent de vreme, timp, împrejurări, își aduc contribuția la asigurarea unui mediu de lucru sigur și decent, în care respectarea legislației muncii are o însemnătate aparte, având ca scop protejarea lucrătorilor prin combaterea muncii fără forme legale și desfășurarea activității în condiții de securitate și sănătate”, se arată într-un comunicat de presă.

    Implicarea, rigurozitatea și devotamentul inspectorilor de muncă constituie baza desfășurării activității pentru atingerea obiectivelor Inspectoratului Teritorial de Muncă Ilfov.

   Cu această ocazie, în Ilfov vor fi organizate întâlniri cu reprezentanții angajatorilor, în cadrul cărora vor fi dezbătute aspecte privind relațiile de muncă și securitatea și sănătatea în muncă a lucrătorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.