Acasă Politic Orban crede că Dragnea va fi ”omorât” de colegii din PSD

Orban crede că Dragnea va fi ”omorât” de colegii din PSD

DISTRIBUIȚI

147127 – 13072018 – Ludovic Orban a declarat, joi, că Liviu Dragnea, nu mai are niciun motiv ca să solicite suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis şi că va fi ”omorât” de colegii lui pentru că prin deciziile liderului PSD, partidul riscă să nu mai concureze la guvernare.

”În momentul de faţă, nebunul de Dragnea nu mai are niciun fel de pretext, niciun fel de motiv ca să poată să prezinte o solicitare de suspendare a preşeditelui. Nici măcar parlamentarii lui nu îl mai cred, se uită de multe ori la el ca la o trăsnaie, ca la o ciudăţenie. Părerea mea e că Dragnea va fi omorât de colegii lui, pentru că duce PSD-ul la vale şi cred că teama cea mai mare a pesediştilor este că Dragnea îi va duce la nişte scoruri atât de joase încât îi va scoate definitiv din poziţia de a mai concura vreodată pentru a forma guvernarea”, a afimat Ludovic Orban într-o emisiune difuzată, joi seara, la Realitatea TV.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că subiectul privind suspendarea președintelui va continua în partid și în coaliție, chiar dacă președintele a luat decizia de revocare a Laurei Codruța Kovesi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.