Acasă Colaboratori

Colaboratori

Ești pasionat de știri ? Atunci locul tău este în echipa noastră !

Eşti student la o facultate de comunicare sau jurnalism, new-media sau ai mai lucrat într-o redacţie ? Atunci poţi aplica pentru un internship la PROMPT MEDIA !

Fie că îţi plac știrile, fie că ești pasionat de reportaj ori interviu sau vrei să faci anchete, te poți alătura echipei noastre!

Aplică acum pentru un internship şi noi îţi vom oferi o experienţă care-ţi va da un bun start în carieră ! 

Trimite  proiectul tău media, o anchetă, un reportaj, un interviu sau știrile tale pe adresa de email contact@promptmedia.ro

1 COMENTARIU

 1. Partidul LEGE & JUSTITIE
  de orientare Social Democrat = Centru

  DECLARAȚIE NAȚIONALĂ
  ________________________________________
  APEL catre Romanii din Tara si Diaspora – Societatea Civila si toate Fortele Progresiste:
  AZI – in luna Noembrie/2015,
  La Ramnicu-Valcea, aici unde s-a cantat pentru prima data Imnul National ,,Desteaptate Romane”,
  Vazand protestul a zeci de mii de cetateni ai ROMANIEI, in mai toate orasele capitala de judet, care cer, citez: „Nu vrem PNL, nu vrem PSD, nu vrem USL, nu pentru asta s-a ieşit ieri în stradă. Plecaţi toţi”, „Dacă vă schimbaţi între voi, generaţia noastră vă duce la gunoi”, „Iohannis, atenţie. Ai o singură şansă. Fără securişti, fără mafioţi”, „DNA, nu răspunzi decât în faţa românilor, iar românii spun: Rade-i pe toţi”, „Nou partid, nou început”, „Jos mafia politică”, „Pentru crime şi hoţie, noi vă vrem la puşcărie”,
  Eu, cetatean al Romaniei Europene, Propun Romanilor din Tara si Diaspora – Societatii Civile reprezentata de cetateni onesti – din toate categoriile sociale, cu un cazier juridic nepatat,
  Sa se alature demersului cerut de alfel si de protestatarii strazii – pentru infintarea unui Nou Partid Politic numit ,,Partidul LEGE & JUSTITIE’’ un partid de orientare social democrata, ce isi propune asanarea clasei politice Romanesti – care a tradat cetetenii timp de 26 ani, printr-o guvernare iresponsabila, prin interese de grup mafiot, cu vanzarea/privatizarea celor mai profitabile sectoare de activitate, furand Romania si pe Romani, ducand-o in pragul saraciei printr-o devalorizare de 10.000 de ori, cu datorii majore.
  Numai asa, dezideratul multimii afisat pe pancarte, precum: „Eu cred în România”, „The day we give in is the day we die” (Ziua în care cedăm este ziua în care murim, versuri Goodbye to Gravity, n.r.), „Vreau o Românie în care să-mi doresc să trăiesc”, „Nu mă cumperi cu două demisii”, „România curată, corupţia ucide”, „Jos labele de pe justiţie”, „Bunicii la război, părinţii la revoluţie, noi căutam o altă soluţie”, va avea sorti de izbanda!
  Prin denumirea – Statutul si Programul cel vom adopta, avand in vedere si zicala Romanesca ,,daca Justitie Nu E – nimin NU Este’’, vom milita in primul rand pentru ,,domnia LEGII si O Justitie in interesul cetateanului’’ ci Nu al bunului plac, cum de fapt, s-a tot intamplat in anii ce i-am parcurs!
  Justitia din Romania – desi independenta – potrivit art. 124 din Constitutia Romaniei, citez:
  ,,(1) Justiţia se înfăptuieşte în numele legii.
  (2) Justiţia este unică, imparţială şi egală pentru toţi.
  (3) Judecătorii sunt independenţi şi se supun numai legii’’,
  Este profund corupta – iresponsabila si lipsita adesea de profesionalizm.
  Solicitam Guvernului ce va fi desemnat – prin medierea Presedintelui Romaniei, modificarea Constitutiei prin desfiintarea Consiliului Superior al Magistraturii si preluarea activitatii de catre Ministerul Justitie, intrucat activitatea primei institutii se suprapune cu a ministerului si trecerea Inspectiei Judiciare sub patronajul Parlamentului prin crearea unei structuri = Consiliul National pentru Etica Profesionala, cu personal de sine statator.
  Acest deziderat, este necesar intrucat azi, prin Regulamentul CSM – art. 3-4-5, institutia ,,apara interesele judecatorilor si procuroriloe si raspunde in fata acestora’’, in timp ce cetateanul-justitiabil, Nu este aparat de nici ,,o lege’’!
  Acest mesaj este adresat Romanilor – României care, până astăzi, au suferit în tăcere, au fost umiliti,batjocoriti şi sacrificati., timp de 26 ani – dupa ce, s-a varsat ,,sange nevinovat’’!
  Cerem/credem în capacitatea României-Rominilor de a-şi recâştiga demnitatea şi drepturile sale legitime.
  Chem, alaturi de mine – ca initiator si fondator al infiintarii acestui Nou Partid, ce vrea ,,un nou inceput’’, cetatenii onesti fara de cazier judiar, din toate mediile sociale – fortele Progresiste, mediul Academic cu specialistii din toate categoriile,
  A se alatura acestui demers, pentru organizarea intr-un termen cat mai curand posibil a Congresului Partidului LEGE & JUSTITIE, care v-a desemna Presedintele Executiv si celelalte foruri de conducere, pentru adoptarea siglei patidului, a Statutului si Programului partidului.
  Primul Congres de constituire va avea loc la Rm. Valcea – aici unde s-a intonat pentru prima data Imnul National ,,Desteaptate Romane’’!
  Va astept, a va alatura cu propuneri si demersuri – pe toti – cei de buna credinta – din toate judetele Romaniei!
  Adresa de e-mail a partidului va fi creata in curand: http://www.pL&J-sd.ro
  Comunicare pe e-mail: partidlegesijustitie@yahoo.com
  si Facebook: -idem –
  Semneaza: Marin MELINESCU – licentiat stiinte tehnic-economice,
  tel. 0743-120446

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.