Acasă Trimite știre

Trimite știre

Trimiteți materialele Dvs. (text, foto, audio, video) în conformitate cu următoarele:

În ceea ce privește contribuția Dvs. la PROMPT MEDIA, sunteți de acord să ne acordați o licență gratuită, neexclusivă, de a publica și de a folosi în orice mod și de a permite furnizorilor platformei de conținut terță parte să publice și să utilizeze materialul în orice mod pe care îl dorim. Aceasta poate include utilizarea textelor, fotografiilor sau a videoclipurilor pe www.promptmedia.ro, sindicalizarea și transmiterea materialelor.

Încă mai dețineți drepturile de autor pentru tot ce contribuiți la PROMPT MEDIA. Dacă fotografiile și/ sau videoclipurile dvs. sunt acceptate, vom încerca să vă oferim credit la publicare, la solicitarea dvs. și unde este posibil să faceți acest lucru. PROMPT MEDIA își rezervă dreptul de a stabili ce texte, fotografii și video vor fi folosite și ne rezervăm dreptul de a edita comentariile dvs.

În ceea ce privește contribuția acestor materiale (text, foto, audio, video), garantați că sunteți deținătorul dreptului de autor sau dacă aveți permisiunea deținătorului drepturilor de autor să ne trimiteți imaginile și să le folosim conform descrierii de mai sus, că aveți permisiunea oricui apare sau care este citat în material, inclusiv de la părintele sau tutorele persoanei cu vârsta sub 18 ani și că nu încalcă drepturile unei persoane prin trimiterea materialelor către PROMPT MEDIA în condițiile menționate mai sus.

În nici un moment nu trebuie să încălcați legea pentru obținerea materialelor (text, foto, audio, video) pe care le trimiteți și propuneți spre publicare.

Asigurați-vă că vă păstrați propriile copii ale materialelor pe care le trimiteți, deoarece PROMPT MEDIA nu poate arhiva, păstra sau susține astfel de materiale și nu continuă să facă materialul accesibil online.

Puteți trimite texte, fotografii, materiale audio sau video.

Nu trimiteți imagini editate.

Trimiteți-ne doar fotografii ale propriei dvs. lucrări sau fotografii pe care aveți permisiunea să ne trimiteți pentru publicare.

Asigurați-vă că furnizați câteva informații relevante despre materialul Dvs.: locație, fotograf și o scurtă descriere a ce se întâmplă.

Furnizați un număr de contact sau o adresă de e-mail de returnare valabilă în cazul în care trebuie să vă verificăm detaliile despre fotografie.

Disclaimer: În timp ce PROMPT MEDIA face toate demersurile pentru a valida conținutul trimis de utilizatori, publicăm acest conținut cu bună credință și utilizatorii ar trebui să interpreteze materialul din această perspectivă.