Acasă Uncategorized EXCLUSIV

EXCLUSIV

DISTRIBUIȚI

Bucuresti: PROMPT MEDIA a aflat, în exclusivitate, pentru cine a trimis Bojin miei la București. Operațiunea s-a desfășurat sub nasul polițiștilor de la Secția 18, care, deși i-au legitimat șoferi, nu au avut curiozitatea să verifice cu ce se ocupă oamenii100330 – 21042011 

– Marți seara, timp de câteva ore, crezându-se feriți de privirile indiscrete, doi bărbați au transferat, dintr-un microbuz cu număr de Timiș, miei și vin, pe care le-au predate diverselor personaje venite să ridice ploconul de Paști. Mașina din care s-a tot descărcat este aceeași – TM 57 APE – despre care ziariștii timișoreni spun că a fost trimisă de omul de afaceri Titu Bojin, cu plocoane, la București.

 

 

PROMPT MEDIA a aflat numerele de înmatriculare ale mașinilor care au preluat cadourile de Paști: B 17 AWS (care a supravegheat întreaga operațiune de predare-primire), B 101 DEF, B 11 DML, IF 56 WBL,  B 77 LVN, B 09 KTW, DJ 08 EFW și IF 82 SIM. Fiecare dintre cei care au venit cu mașina a primit cel puțin câte un miel, 5 litri de vin alb și 5 litri de vin roșu. Șefii au primit vinul îmbuteliat.

Interesant este că, la aproximativ două ore de la declanșarea operațiunii MOV, o mașină de poliție – MAI 25188 (05-18-09) – a parcat paralel cu Volkswagen-ul de Timiș și i-a legitimat pe bărbații care se ocupau cu  descărcatul Nici tânărului polițist, nici jandarmului care au coborât din mașina de patrulă nu li s-a părut nimic ciudat, așa că s-au mulțumit să noteze datele de identificare din actele șoferilor, au dat un ocol mașinii și, după un schimb de amabilități, au plecat mulțumiți.

Adevărul de Seară a scris că un microbuz al Direcţiei Apelor Banat a fost încărcat cu plocoane de Paști, care au fost trimise la București. – www.promptmedia.ro

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.