Acasă Politic Bucuresti: Primarul municipiului Tulcea nu poate justifica 77.000 de euro

Bucuresti: Primarul municipiului Tulcea nu poate justifica 77.000 de euro

DISTRIBUIȚI

114440 – 06112012 – Agenţia Naţională de Integritate (ANI) anunţă că a constatat existenţa unei diferenţe semnificative, în cuantum de 328.770,55 lei (aproximativ 77.190 euro), între averea dobândită şi veniturile realizate

de către Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea.

Constantin Hogea exercită, în prezent, al treilea mandat consecutiv de primar al Municipiului Tulcea, fiind validat în funcţie la data de 16 iunie 2012.

În luna ianuarie 2009, respectiv ianuarie 2011, Constantin Hogea a dobândit împreună cu Valeria Hogea, soţia acestuia, un imobil în Municipiul Tulcea şi un spaţiu de producţie pentru suma totală de 328.770,55 lei. La data efectuării tranzacţiilor imobiliare menţionate anterior, nu au fost identificate solduri contabile în conturile bancare deţinute de Constantin Hogea şi Valeria Hogea, care să ateste fonduri necesare efectuării acestor tranzacţii.

Având în vedere cele de mai sus, ANI a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Constanţa, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la averea dobândită şi veniturile realizate de către Constantin Hogea, în perioada exercitării funcţiei publice.

Persoana a cărei declaraţie de avere a fost supusă evaluării, fiind identificate diferenţe semnificative, este considerată incompatibilă. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.