Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Restricţii de circulaţie din cauza unui maraton

Bucureşti: Restricţii de circulaţie din cauza unui maraton

DISTRIBUIȚI

128065 – 04052014 –  Circulația rutieră va fi închisă duminică, 4 mai a. c., începând cu orele 12.45, pe unele artere din municipiul București și pe două drumuri naționale, cu prilejul desfășurării unui maraton organizat în scop caritabil, la care se estimează că vor participa peste două mii de persoane, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Vor fi închise Şoseaua Dudești – Pantelimon, între bulevardul Basarabia și șoseaua Gării Cățelu, Şoseaua Gării Cățelu, între șoseaua Pantelimon și strada Cicoarei, Şoseaua Pantelimon, de la Rond Cora (intersecția cu șoseaua Vergului) până la intrarea pe DN 3, DN 3 între localitățile Pantelimon și Lehliu Gară și DN 3A între localitățile Lehliu Gară și Dragalina.

Închiderea circulației se va face etapizat, pe tronsoane de drum cu lungimi rezonabil, în sensul (dinspre București către Pantelimon, Fundulea, Ileana, Lehliu Gară, Dor Mărunt și Dragalina) și în funcție de ritmul avansării grupelor de alergători.

Fluxul de autovehicule care, pe timpul maratonului, se va deplasa pe traseul anterior indicat, în direcția opusă alergătorilor va fi oprit de polițiștii aflați, în permanență, în fața sportivilor, până la trecerea coloanei de participanți la maraton.

Conducătorii de autovehicule sunt rugați să evite, pe cât posibil, a se deplasa pe drumurile restricționate, iar în caz că nu pot utiliza rute ocolitoare, să circule cu atenție sporită și să respecte indicațiile și semnalele polițiștilor din dispozitivul de însoțire a coloanei de alergători.

Organizatorii apreciază că maratonul se va încheia în jurul orelor 18.00. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.