Acasă Politic Gheorghe Nechita: “Vom câştiga alegerile prezidenţiale. Nu putem avea ghinion în continuu”

Gheorghe Nechita: “Vom câştiga alegerile prezidenţiale. Nu putem avea ghinion în continuu”

DISTRIBUIȚI

PRIMARI_gheorghe nichita– 130265 – 30072014 – PSD va câştiga alegerile prezidenţiale din toamnă, pentru că nu poate avea ghinion în continuu, susţine primarul Iaşiului, vicepreşedintele partidului, Gheorghe Nichita. El crede că Victor Ponta trebuie să facă o campanie „foarte-foarte serioasă, de la om la om”, potrivit RFI Romania.

În opinia lui Gheorghe Nichita, „va fi o cursă prezidenţială foarte dificilă. Suntem pregătiţi pentru lucrul ăsta, am evaluat de mai mult timp acest aspect. Avem o experienţă destul de neplăcută la ultimele două alegeri prezidenţiale din 2004 şi 2009, din care cred că am învăţat foarte multe şi Victor Ponta şi noi, toţi ceilalţi din PSD şi nu numai, cred că şi românii”.

Vicepreşedintele social-democrat apreciază că „PSD-ul trebuie să convingă cât mai mulţi oameni de ceea ce s-a întâmplat în ultimii zece ani în România. Eu cred că trebuie să aducem aminte românilor ce s-a întâmplat în ultimii zece ani, în regimul Băsescu, pentru că de multe ori uităm uşor. Sunt doi ani de guvernare bună, sunt doi ani de creştere economică, sunt doi ani de stabilitate economică în România şi riscurile foarte mari sunt să uităm ceea ce s-a întâmplat în regimul Băsescu (…). Victor Ponta trebuie să facă o campanie foarte-foarte serioasă, o campanie foarte deschisă, de la om la om, prin care să câştige celelalte 10-12 procente necesare pentru a putea câştiga Preşedinţia în toamnă şi pentru a putea fi coerenţi în tot actul de guvernare, în tot actul politic din România şi de ce nu, să nu mai pierdem anii care urmează în a nu crea prosperitate şi a crea noi locuri de muncă şi a crea o Românie chiar puternică în Europa”.

Gheorghe Nichita spune că PSD nu ia în calcul un eşec la alegerile prezidenţiale din toamnă: „Obiectivul nostru este să câştigăm. Nu ne gândim astăzi dacă vom pierde. Am pierdut ultimele dăţi şi nu a fost bine pentru nimeni. Viitorul nostru nu se rezumă în clipa de faţă la ce se va întâmpla dacă vom pierde. Şi nu vom pierde noi, vor pierde românii, dacă vom pierde (…). Eu sunt convins că mobilizarea partidului este mai mare decât oricând şi românii sunt mai atenţi decât oricând la aceste alegeri prezidenţiale. Am convingerea că vom câştiga alegerile prezidenţiale. E a treia oară când participăm şi sunt convins că nu putem avea ghinion în continuu”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.