Acasă Externe Danemarca: Romania are din nou reprezentat in Comitetul Permanent al Comitetului Regional...

Danemarca: Romania are din nou reprezentat in Comitetul Permanent al Comitetului Regional al OMS

DISTRIBUIȚI

 131369 – 17092014 –  Incepand din aceasta toamna, dupa mai bine de 10 ani, Romania are un reprezentant in Comitetul Permanent al Comitetului Regional al Organizatiei Mondiale a Sanatatii pentru Europa.

Conf dr. Alexandru Rafila, consilier al ministrului Sanatatii, microbiolog si specialist in sanatate publica, sef laborator microbiologie in cadrul Institutului National de Boli Infectioase “Matei Bals” si seful catedrei de Microbiologie din cadrul UMF “Carol Davila”, a castigat marti, prin consens, unul din cele patru mandate din cadrul Comitetului Permanent, potrivit unui comunicat al Ministerului Sanatatii.

Romania va participa astfel direct la stabilirea cadrului strategic European in domeniul Sanatatii si va lua parte activ la deciziile privind implementarea strategiilor si ale politicilor de sanatate 2014-2020.

In perioada 15-18 septembrie 2014, se desfasoara la Copenhaga (Danemarca) cea de-a 64-a Sesiune a Comitetului Regional pentru Europa al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Evenimentul reuneste 300 de participanti din 53 de tari. Romania este reprezentata de o delegatie a Ministerului Sanatatii condusa de subsecretarul de stat, Razvan Vulcanescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.