Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: Furturi din Portul Constanţa: Opt suspecţi, ridicaţi pentru audieri

Constanţa: Furturi din Portul Constanţa: Opt suspecţi, ridicaţi pentru audieri

DISTRIBUIȚI

138937 – 06082015 – Poliţiştii de la Transporturi Maritime au efectuat joi dimineaţa cinci percheziţii în judeţul Constanţa la persoane bănuite că ar fi sustras ţigări, băuturi alcoolice şi parfumuri, în valoare de 900.000 de lei, din Portul Constanţa Sud Agigea. Opt persoane au fost conduse la audieri.

          La data de 6 august a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au efectuat cinci percheziţii în judeţul Constanţa, la persoane bănuite de furt calificat, potrivit unui comunicat al IPJ Constanţa.

          Cei vizaţi sunt bănuiţi că, în cursul lunii iulie a.c., ar fi sustras, din containere aflate în Portul Constanţa Sud Agigea, ţigări, băuturi alcoolice şi parfumuri, în valoare totală de 900.000 de lei.

          În urma percheziţiilor, au fost recuperate o parte dintre bunurile sustrase, iar opt persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, pentru audieri.

          La percheziţii au participat poliţişti din cadrul Serviciului Regional de Poliţie Transporturi Constanţa şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.