Acasă Centru Mures Mureş: Reţinuţi pentru operaţiuni ilegale cu substanţe psihoactive

Mureş: Reţinuţi pentru operaţiuni ilegale cu substanţe psihoactive

DISTRIBUIȚI
foto arhivă

– 139021 – 11082015 – Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Târgu-Mureș au ridicat 40 de grame de fragmente vegetale, 15 grame de pulbere albă susceptibile a avea efecte psihoactive, o armă, 14.500 de lei, peste 3.000 de euro și aproape 80.000 de țigări netimbrate, în urma a trei percheziții efectuate la membrii unei grupări infracționale, specializată în operațiuni ilegale cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. Șapte persoane au fost reținute.

          La data de 10 august 2015, polițiștii BCCO  și procurorii DIICOT din Târgu-Mureș au efectuat trei percheziții în județul Mureș, la locuințele a șapte persoane bănuite de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

          În urma perchezițiilor, au fost ridicate 40 de grame de fragmente vegetale, 15 grame de pulbere albă susceptibile a avea efect psihoactiv, o armă cu aer comprimat, 14.500 de lei, 3.040 de euro, aproape 80.000 de țigări netimbrate, 8 telefoane mobile, 2 tablete, 1 laptop, 1 DVR, 2 grindere şi o pipă artizanală pentru fumat.

          Din cercetări, a reieşit că toţi cei șapte bănuiţi, cu vârste între 18 şi 47 de ani, ar fi acţionat, în mod coordonat, în scopul efectuării de operaţiuni cu produse/substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Cei şapte au fost reţinuți pentru 24 ore. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.