Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: ALPHACONSULT & ENGINEERING S.R.L. – ACCIONA INGENIERIA S.A. supervizează execuția pasajului...

București: ALPHACONSULT & ENGINEERING S.R.L. – ACCIONA INGENIERIA S.A. supervizează execuția pasajului de la Domnești

DISTRIBUIȚI

Domnesti140046 – 24092015 – Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) din România S.A. informează participanții la trafic că în data de 23 septembrie 2015 a fost semnat contractul de servicii ce are ca obiect ”Supervizarea execuției Pasajului Suprateran pe DJ 602 Centura București – Domnești”.

 Contractul de servicii a fost atribuit Asocierii ALPHACONSULT & ENGINEERING S.R.L. – ACCIONA INGENIERIA S.A. (reprezentată, in calitate de lider al asocierii de ALPHACONSULT & ENGINEERING S.R.L.), având o durată de implementare de 53 de luni. Valoarea totală a acestui contract este de 710.000 lei  fără TVA, finanțarea fiind asigurată de la bugetul de stat.

Construirea ”Pasajului Suprateran pe DJ 602 Centura București – Domnești” face parte din cadrul general al politicii Guvernului de asigurare și susținere a unei infrastructuri adecvate dezvoltării și administrării eficiente a sectorului rutier, cu accent pe extinderea numărului de autostrăzi, modernizarea și lărgirea drumurilor existente, a podurilor și a tuturor facilităților aferente. În contextul necesității fluidizării traficului pe centura municipiului București, construirea pasajului a apărut ca o necesitate obiectivă pentru descongestionarea circulației în intersecția centurii rutiere și a liniei CF de centură cu strada Prelungirea Ghencea și DJ 602.

 De asemenea, CNADNR menționează că realizarea obiectivului va facilita accesul agenților economici și a populației din cartierele rezidențiale din zonă, va fluidiza traficul pe centura rutieră a Municipiului București care preia volumul mare de trafic preponderent greu ce o tranzitează și traficul generat de dezvoltarea periurbana a capitalei, degrevându-se astfel străzile în interiorul municipiului. – foto: gandul.infoPROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.