Acasă Sud-Vest Gorj Gorj: Ponta vrea o școală mai sigură

Gorj: Ponta vrea o școală mai sigură

DISTRIBUIȚI

 139774 – 14092015  – Prim-ministrul Victor Ponta a participat luni, la Târgu Jiu, la deschiderea anului școlar la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu”, alegând această unitate școlară datorită rezultatelor foarte bune obținute de elevi la examenul de Bacalaureat.

Potrivit agerpres.ro, prim-ministrul a afirmat că sănătatea și educația vor fi și pe viitor domenii în care se vor investi bani atât în salarizare, cât și în zona condițiilor create. Totodată, el le-a urat elevilor la început de an școlar să vină cu plăcere la școală, punctând că trebuie pus accentul pe tehnologie.

”În fiecare an, la deschiderea anului școlar sunt la Târgu-Jiu și încerc să aleg locul la care particip la festivitate ținând cont de rivalitățile pozitive locale. (…) Anul acesta sunt aici (la CNET) pentru că știu că ați avut un procent de promovabilitate la Bac de 100%. Vă felicit pentru aceasta, cred că este o mare mândrie pentru județul Gorj și vreau să îi felicit pe elevii care participă la olimpiade și au rezultate foarte bune. Le mulțumesc profesorilor pentru munca pe care o fac zi de zi alături de elevi, am reușit să reparăm puțin din relele din trecut, să plătim la timp salariile, să își primească drepturile pe care le meritau și vreau să îi asigur că și în viitor sănătatea și educația vor fi domeniile în care toți banii pe care îi avem îi vom investi atât pe zona de salarizare, cât și în zona condițiilor create. (…) Elevilor le urez să vină cu plăcere la școală, să punem accent pe ceea ce înseamnă școala în secolul XXI, mai multă tehnologie, mai multe informații importante pentru pregătirea profesională, pentru viitor, mai multă folosire a ceea ce înseamnă cunoașterea în anul 2015”, a spus Victor Ponta. Șeful Guvernului a adăugat că își dorește atât pentru elevi, cât și pentru părinți, o școală sigură și una în care profesorii să fie respectați. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.