Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Poveştile de viaţă ale imigranților, în ”Săptămâna Altfel”

Poveştile de viaţă ale imigranților, în ”Săptămâna Altfel”

DISTRIBUIȚI

IGI 143740 – 18042016 – Elevi, însoţiţi de cadre didactice, vor vizita Centrele de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil de la Timişoara, Galaţi, Maramureş şi Rădăuţi, aparținând IGI, în cadrul programului ”Şcoala Altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun!”. Elevii vor învăța de la specialiștii IGI despre importanţa integrării în procesul de adaptare al refugiaţilor în societatea românească, vor viziona filme tematice, vor vizita spaţiile de cazare şi cele pentru activităţile educative şi recreative ale persoanelor care solicită o formă de protecţie în România, dar vor avea și un contact direct cu aceștia şi le vor asculta poveştile de viaţă.

De la specialiştii noştri vor fi informaţi cu privire la activităţile desfăşurate în centre pe linie de azil şi importanţa programului de integrare în procesul de adaptare al refugiaţilor în societatea românească.

De asemenea, polițiștii IGI vor merge în liceele din Bucureşti unde vor susține lecții deschise având ca temă rolul I.G.I. în gestionarea fenomenul migraţionist. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.