Acasă Politic SUA: Elevii români – pe podiumul Genius Olympiad din SUA

SUA: Elevii români – pe podiumul Genius Olympiad din SUA

DISTRIBUIȚI

Genius-Olympiad144857 – 23062016 -Elevii români au urcat pe podiumul Genius Olympiad din SUA, o competiţie internaţională de proiecte privind mediul, destinată elevilor de liceu.

La ediţia de anul acesta a competiţiei, România a fost reprezentată de trei proiecte câştigătoare. Medalia de argint a fost câştigată de echipa Liceului Internaţional de Informatică Bucureşti cu proiectul ”The wise headphones” (căştile audio care îşi reglează singure volumul, pentru a nu afecta auzul), iar cele două medalii de bronz au revenit echipelor de la Liceul Internaţional de Informatică din Constanţa şi Şcoala Internaţională Bucureşti, care au prezentat în competiţie proiectele ”Brightening Your Path”, respectiv ”Hydrogen on board”, transmite Agerpres. La competiţia din acest an, găzduită de Universitatea din New York, au participat peste 850 de elevi din 65 de ţări.

Genius Olympiad promovează o înţelegere globală a problemelor de mediu şi atingerea durabilităţii prin intermediul ştiinţei de bază, prin arte, scriere creativă, inginerie, proiectare şi dezvoltare de afaceri. -. PROMPT MEDIA

foto:financiarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.