Acasă Cultura/Media Sighișoara: Festivalul Intercultural ProEtnica, ediţia a 14-a

Sighișoara: Festivalul Intercultural ProEtnica, ediţia a 14-a

DISTRIBUIȚI

 pro - etnica145751 – 18082016 –  La Sighişoara încep astăzi patru zile de festival la care va fi sărbătorită convieţuirea oamenilor de diverse etnii şi confesiuni.

Peste 600 de reprezentanţi ai comunităţilor etnice din România îşi vor prezenta în cetate bogăţia culturală şi aspecte ale vieţii sociale şi spirituale la Festivalul Intercultural ProEtnica, ediţia a 14-a.

Organizatorul evenimentului, directorul Centrului Educaţional Interetnic pentru Tineret din Sighişoara, Volker Reiter, Romania-actualitati.ro: ”Obiectivul festivaluilui este de a promova pacea într-o societate democratică, prin două măsuri: una este să oferim minorităţilor naţionale o agora prezentare a obiceiurilor, a tradiţiilor, şi să promovăm dialogul intercultural. Pe scenă principală a festivalului avem 62 de manifestări, în cele patru zile, avem 11 standuri meşteşugăreşti şi de prezentare, o expoziţie de artă contemporană, o secţiune de film şi avem în fiecare zi o paradă unde vor participa toţi cei care în ziua respectvă sunt prezenţi în Sighişoara”. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.