Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Marko Attila Gabor, fost secretar de Stat la Departamentul Relații Interetnice...

București: Marko Attila Gabor, fost secretar de Stat la Departamentul Relații Interetnice din cadrul Guvernului României, incompatibil

DISTRIBUIȚI

ANI147190 – 27102016  Agenția Naționalã de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă de către Marko Attila Gabor, fost secretar de Stat la Departamentul Relații Interetnice din cadrul Guvernului României.

În perioada deținerii funcției guvernamentale, Marko a semnat patru contracte și un act adițional, încheiate între Secretariatul General al Guvernului – Departamentul Relații Interetnice – și Asociația Juriștilor Maghiari din România (în cadrul căreia deținea calitatea de membru), privind finanțarea din fonduri nerambursabile a unor proiecte derulate de această asociație, precum și documente care au stat la baza încheierii acestor contracte. De asemenea, în calitate de președinte al comisiei de evaluare a proiectelor, a semnat documente care au stat la baza încheierii celor patru contracte de finanțare.

Totodată, Marko a beneficiat de programul de formare profesională din cadrul proiectelor derulate de Asociația Juriștilor Maghiari din România și finanțate de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul Relații Interetnice, participând, în calitate de jurist, la conferințele organizate de Asociația Juriștilor Maghiari din România.

Marko nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.