Acasă Cultura/Media Povești Vizuale. Punte peste ani, culori și stiluri la Noaptea Albă a...

Povești Vizuale. Punte peste ani, culori și stiluri la Noaptea Albă a Galeriilor

DISTRIBUIȚI

 147927 – 03102017 – Biblioteca Metropolitană București inaugurează într-un mod inedit – Biblioteca Grivița

Bibliotecile nu sunt doar despre cărți, nici doar despre scriitori, ele sunt păstrătoare și promotoare de cultură sub toate formele ei! Iar cultura este cea care ne unește dincolo de epoci, vârstă, modă sau cont în bancă …

Tocmai de aceea, Biblioteca Metropolitană București a ales să inaugureze noua sa filială – Biblioteca Grivița – printr-o invitație mai puțin obișnuită.

La 6 octombrie, între orele 19.00 şi 24.00, Biblioteca Grivița va fi unul dintre spațiile alternative participante la Noaptea Albă a Galeriilor, va fi loc de întâlnire pentru toți amatorii de frumos! De data aceasta, vedeta serii nu va fi cuvântul scris, nici cel rostit, ci cel intuit. Vom citi, sau chiar vom scrie împreună povești. Acestea însă nu vor fi scrise cu caractere latine, nici măcar cu caractere chirilice, vor fi scrise cu simboluri născute din alergarea peniței, din dansul grațios al pensulei, sau din fulgerul aparatului fotografic.

Pictură. Grafică. Fotografie. Acestea sunt uneltele de care ne vom folosi pentru a construi punți între trecut și prezent, pensule, culori, tuș, peniță și … fotografii din arhiva BMB, înnobilate de patina vremii. Evenimentul va fi însă mai mult decât unul pur contemplativ, va fi unul în care pasionații de frumos se pot implica direct, alături de artiști. Recunoscuți pentru stilurile lor, Adina Moldova Țitrea și Bogdan Calciu ne vor împărtăşi din experienţa lor, promit organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.