Acasă Anchete Interne Droguri depistate la Albiţa

Droguri depistate la Albiţa

DISTRIBUIȚI

 148663 – 17112017  – Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița, însoțiţi de câinele specializat în detectare stupefiante, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit ascunse în bagajele unui cetățean român, pasager într-un autocar, 3.240 comprimate și 167 fiole de substanţe incluse în lista substanţelor interzise prevazută în Legea 104/2008.

“În ziua de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru a intra în ţară, ca pasager într–un autocar înmatriculat în județul Neamț, cetățeanul român Radu G., în vârstă de 34 de ani.

În baza profilului de risc, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport.

În urma controlului efectuat, la care a fost folosit câinele poliţist Nava, specializat în detectare stupefiante, au fost descoperite ascunse în bagajele personale ale lui Radu G., 3.240 comprimate și 167 fiole de diferite substanțe inlcuse în lista substanţelor interzise prevazută în Legea 104/2008.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii substanţelor anabolizante descoperite şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare totală de 33.000 lei”, se precizează în comunicatul Poliţiei de Frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.