Acasă Politic USR se dezice de comunicatul președinților camerelor Parlamentului

USR se dezice de comunicatul președinților camerelor Parlamentului

DISTRIBUIȚI
foto Arhivă

”E dovada statului capturat!”

148849 – 28112017 – Uniunea Salvați România se dezice de poziția publică adoptată în comun de cei doi președinți ai camerelor Parlamentului în răspuns la comunicatul de presă publicat ieri de un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA.

Printr-un comunicat de presă, USR ”refuză să accepte ca numele Parlamentului României să fie târât într-o luptă pentru apărarea intereselor personale ale domnilor Dragnea și Tăriceanu” și cere celor doi lideri politici ”să-și exprime pozițiile politice particulare prin comunicate în nume personal”.

USR protestează față de modul în care Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, doi politicieni cu probleme penale, apreciind că ”își folosesc funcțiile de demnitate publică pentru a-și rezolva problemele personale cu justiția și disputele cu partenerii externi care cer explicit României respectarea principiilor statului de drept, principii pe care USR le susține cu toată tăria”.

În opinia USR, comunicatul de presă comun emis în numele Parlamentului reprezintă o dovadă a faptului că ”domnii Dragnea și Tăriceanu au capturat instituțiile statului și le folosesc în scopuri personale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.