Acasă Politic Gabriel Oprea zice că UNPR e asaltat de militari și polițiști rezerviști

Gabriel Oprea zice că UNPR e asaltat de militari și polițiști rezerviști

DISTRIBUIȚI

149235 – 28012019 –    Liderul UNPR, Gabriel Oprea, vrea să ajungă cu UNPR la Bruxelles, în Parlamentul European. El a anunţat, sâmbătă, la Iaşi, că partidul va merge singur la alegerile europarlamentare, dar că nu există un obiectiv strategic privind scorul pe care formaţiunea să-l obţină la acest scrutin.

Oprea a participat, sâmbătă, la Iaşi, la întrunirea filialelor UNPR din Moldova, iar după această reuniune a anunţat, într-o conferinţă de presă, că UNPR va prezenta liste proprii la alegerile pentru Parlamentul European. ”Vom merge singuri la alegerile europarlamentare. Ne-am propus la localele din 2020 peste 10 la sută, la fel şi la alegerile generale. Nu avem un obiectiv strategic pentru europene, ne propunem să obţinem cât mai multe voturi. La prezidenţiale vom stabili până în iunie ce vom face”, a declarat Oprea.

El a precizat că lista de candidaţi pentru europene va fi stabilită în perioada următoare și că nu a decis dacă va candida sau nu. ”Vom căuta să punem valori ca să tragă lista. Dacă la locale se alege gospodarul, la europarlamentare funcţionează organizarea de partid. Nu m-am hotărât dacă voi candida”, a afirmat Oprea. El a mai spus că partidul se va concentra pe strângerea celor 200.000 de semnături la nivel naţional necesare pentru a se putea prezenta în alegeri, filiala ieşeană având ca obiectiv să adune 25.000 de semnături.

Gabriel Oprea zice că peste 50.000 de persoane s-au înscris în partid în ultimele trei luni, în special militari şi poliţişti rezervişti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.