Acasă Anchete Justitie Augustin Lazăr a pierdut procesul cu Ministerul Justiției

Augustin Lazăr a pierdut procesul cu Ministerul Justiției

DISTRIBUIȚI
foto: G4media.ro

152307 – 07112019 –      Curtea de Apel (CA) Alba Iulia s-a pronunţat miercuri, 6 noiembrie, decizia în cauza prin care fostul procuror general, Augustin Lazăr, a solicitat daune morale de 1 leu din partea Ministerului Justiţiei. Astfel, Augustin Lazăr a pierdut procesul cu Ministerul Justiției.

            Magistrații instanței au respins ca inadmisibilă acţiunea în contencios administrativ formulată de Augustin Lazăr, în care acesta a cerut ca Ministerul Justiției să îi ofere fostului procuror daune de un leu și să posteze pe site-ul propriu un comunicat în care să îşi ceară scuze public pentru ceea ce scrie în raportul privind activitatea managerială a acestuia.

Decizia în acest proces a fost dată de magistrații instanței superioare, Curtea de Apel Alba Iulia, în 6 noiembrie. Aceasta nu este definitivă și poate fi atacată la Înalta Curte de Casație și Justiție.

            Augustin Lazăr în luna aprilie, prin apărătorul ales a inițiat o acțiune în instanță în care solicita daune morale de 1 leu şi obligarea Ministerului Justiţiei de a publica pe site-ul propriu un comunicat în care să îşi ceară scuze public pentru ceea ce scrie în raportul privind activitatea sa managerială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.