Acasă Uncategorized Bistrita: Fetita in carucior, spulberata de un taxi pe trecerea de pietoni

Bistrita: Fetita in carucior, spulberata de un taxi pe trecerea de pietoni

DISTRIBUIȚI

92824 – 10082010 – O fetiţă de un an şi şapte luni a fost pur şi simplu spulberată pe o trecere de pietoni în oraşul Bistriţa, la un sens giratoriu. La volanul taxiului se afla un bărbat în vârstă de 31 de ani. Acesta „rula cu o viteză foarte mare, deoarece nu sunt urme de frânare. Deci bărbatul nici nu a frânat, înainte să intre în cărucior”, a spus Claudia Rădoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa, citată de Evenimentul Zilei.

Înregistrările de pe camerele de supraveghere din intersecţie arată cum o femeie travesează strada pe trecerea de pietoni, într-o zonă semnalizată. În căruciorul pe care îl împinge se afla fetiţa ei, de un an şi şapte luni. Căruciorul a fost lovit din plin de taxiul care a intrat cu viteză mare în intersecţie. Poliţia a spus că viteza a fost atât de mare încât şoferul nici nu a mai avut timp să frâneze. În urma incidentului, fetiţa a fost transportată la spital, iar starea ei este stabilă.

„Noi putem face o încadrare juridică a faptei, după ce va fi pus diagnosticul şi după ce primim o constatare medico-legală, în funcţie de zilele de spitalizare”, a mai precizat Claudia Rădoi.

Şoferul nu prezenta alcool în sânge. El a precizat că nu a văzut căruciorul. Poliţia i-a suspendat permisul şi i-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Pedeapsa pentru această încadrare poate ajunge până la doi ani de închisoare. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.