Acasă Uncategorized Bucuresti: 60 de tineri invata la Sinaia cum sa-si transforme ideile in...

Bucuresti: 60 de tineri invata la Sinaia cum sa-si transforme ideile in afaceri de succes

DISTRIBUIȚI

93171 – 23082010 – Cum pot deveni realitate ideile tale de afaceri? Cum să porneşti şi să dezvolţi cu succes prima ta afacere? Pentru a oferi răspunsuri la aceste întrebări Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, în parteneriat cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Junior Achievement România şi Asociaţia Euro<26 România au invitat, în perioada 24 – 31 august 2010, la Sinaia, 60 de tineri interesaţi să participe la modulul „Antreprenoriat – Prima ta afacere”!

Deschiderea oficială a modulului va avea loc marţi, 24 august 2010, orele 21.00, la Hotel Mara din Sinaia.

„Antreprenoriat – Prima ta afacere”! face parte din proiectul „Implicare, Învăţare, Inovare – Frontierele Cunoaşterii” şi se adresează tinerilor cu spirit antreprenorial care doresc să dobândească experienţe business reale, ajutându-i să transforme o idee de afacere într-un pilot sau un start-up.

Cursurile de pregătire intensive susţinute de simulări şi aplicaţii practice le vor oferi celor 60 de tineri oportunitatea de a comunica direct cu profesionişti din mediul de afaceri, de a beneficia de consultanţă pentru implementarea ideilor de antreprenoriat. De asemenea, participanţii vor avea posibilitatea de a dialoga cu partenerii proiectului din Ministerul Economiei, care le vor prezenta oportunităţi de finanţare şi modul în care acestea îi pot sprijini în dezvoltarea unei afaceri de succes. La sfârşitul modulului, tinerii vor avea posibilitatea accesării unei platforme online, unde pot găsi toate instrumentele şi informaţiile de care au nevoie ca viitori antreprenori.

Un studiu întreprins de Junior Achievement Young Enterprise Europe (JA-YE) arată că 77% dintre studenţii participanţi la cursurile de educaţie antreprenorială oferite de Junior Achievement (JA) vor să aibă o companie proprie, şi că,  într-o perioadă de maxim 10 ani de la absolvirea cursurilor JA, 29% dintre aceştia şi-au început propria afacere. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.