Acasă Uncategorized Bucuresti: Dan Diaconescu, din nou in fata procurorilor

Bucuresti: Dan Diaconescu, din nou in fata procurorilor

DISTRIBUIȚI

93268 – 26082010 – Patronul OTV, Dan Diaconescu, s-a întâlnit din nou joi dimineață cu procurorii DNA, unde a fost citat în alte două dosare. Ziaristul continuă să susțină că lucrurile care i se întâmplă în această perioadă au substrat politic: ”În timp ce guvernanții nu găsesc soluții pentru ieșirea din criză, eu sunt plimbat la DNA”, susține Diaconescu. ”Este o acțiune politică împotriva mea, pentru a nu ajunge să câștig prezidențialele. Probabil că voi intra liber acum și nu voi mai ieși decât după alegeri”.

 

 

 

 

 

 

Noile acuzatii care i se aduc patronului OTV sunt legate de un presupus șantaj asupra producătorului berii Redds, despre care Diaconescu spune că nu știe numic. Marți dimineața au avut loc descinderi în căutarea de noi probe legate de o nouă acuzație de șantaj adusă lui Dan Diaconescu și lui Silviu Alupei. Procurorii suspectează că ancheta jurnalistică ar fi mascat un eventual santaj la adresa companiei de bere.

La vremea respectivă, Silviu Alupei ar fi susținut că berea Redds conține substanțe dăunătoare organismului, motiv pentru care Ursus a retras produsul de pe piață. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.