Acasă Uncategorized Bucuresti: Ministrul Agriculturii dezminte ca ar demisona de la 1 septembrie

Bucuresti: Ministrul Agriculturii dezminte ca ar demisona de la 1 septembrie

DISTRIBUIȚI

93070 – 19082010 – Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale informează publicul că ştirile referitoare la demisia ministrului Agriculturii începând cu 1 septembrie a.c., în vederea ocupării unui post în administraţia europeană, nu sunt adevărate.

“Ministrul Dumitru nu a participat în luna iulie la nicio etapă a unui concurs pentru o funcţie în cadrul Comisiei sau a altei instituţii europene, prioritatea sa în acest moment fiind continuarea mandatului şi atingerea obiectivelor pe care şi le-a propus la preluarea portofoliului Agriculturii.

Ministrul Agriculturii consideră defăimătoare afirmaţia potrivit căreia <îşi caută de lucru în străinătate>, în condiţiile în care, prin acceptarea funcţiei de ministru al Agriculturii, a renunţat la o astfel de poziţie după o carieră de 15 ani în cadrul instituţiilor europene. Mai mult, mandatul de ministru presupune responsabilităţi multiple pe care Mihail Dumitru şi le-a asumat şi pentru care este hotărât să facă toate eforturile necesare în beneficiul instituţiei pe care o conduce.

<În momentul de faţă principala mea preocupare este reformarea întregii administraţii agricole româneşti, ceea ce implică stabilitate, continuitate şi sprijin din partea organizaţiilor profesionale din domeniu, cu atât mai mult cu cât este pentru prima oară în ultimii 20 de ani când are loc o astfel de reformă. Realizarea acesteia este numai în beneficiul fermierilor români>, precizează Dumitru”, conform unui comunicat al ministerului. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.