Acasă Uncategorized Caransebes: Autorul accidentului de la Caransebes avea alcoolemie de 2,10-2,35

Caransebes: Autorul accidentului de la Caransebes avea alcoolemie de 2,10-2,35

DISTRIBUIȚI

92787 – 09082010 – Şoferul care a dat peste patru persoane pe aeroportul din Caransebeş avea o alcoolemie între 2,10 şi 2,35 potrivit rezultatelor IML. Institutul de Medicină Legală a făcut două teste de laborator.

Potrivit Parchetului General, Cristian Alexandru Ungur a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală gravă (o faptă), loviri sau alte violenţe (trei fapte), conducere a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică în sânge mai mare de 0,80 mg/‰ şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii.

De asemenea, procurorii au constatat că cele patru victime lovite de Cristian Ungur pe pista Aeroportului Caransebeş au suferit leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare de la 5 până la 100 de zile. După incident, tânărul a părăsit în mare viteză incinta aeroportului şi s-a îndreptat spre o localitate din imediata apropiere a acestuia. Ulterior, însă, acesta s-a prezentat în faţa organelor de poliţie. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.