Acasă Uncategorized Bucuresti: Agresorul politistului din Targoviste a fost retinut de procurori

Bucuresti: Agresorul politistului din Targoviste a fost retinut de procurori

DISTRIBUIȚI

93577 – 06092010 – Agresorul din Targoviste care a lovit in cap, intr-un local din Targoviste, un politist de la IPJ Dambovita, care in urma incidentului a ajuns in coma la spital, a fost retinut de procurori pentru 24 de ore. Agresorul, Daniel Uta, a fost audiat de procurori timp de peste cinci ore. Conform anchetatorilor, el nu si-a recunoscut fapta pe parcursul audierilor, dar procurorii au probe care atesta faptul ca el a comis aceasta infractiune. Ordonanta de retinere a fost emisa de catre procurori sub acuzatia de tentativa de omor calificat,

 

 

 

 

iar Uta va fi dus, in cursul zilei de luni, la Tribunalul Dambovita, cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Politistul Codrut Oprea, de la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Dambovita, a fost dus in coma de gradul IV la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce a fost lovit cu o sticla in cap, intr-un bar din Targoviste, de Daniel Uta, pe care agentul l-ar fi anchetat pentru ca ar fi agresat-o pe fata sefului de post din Pietrosita. Codrut Oprea a fost operat, avand un hematom cerebral, iar starea lui este in continuare foarte grava, potrivit medicilor.

Uta a fost retinut, duminica seara, in Bucuresti si a fost dus la Parchetul Tribunalului Dambovita. El a fost prins intr-un apartament din Capitala, in urma unei descinderi a politistilor de la investigatii criminale, cu sprijinul DGIPI si SRI. Uta a fost dus, duminica noapte, la Spitalul Floreasca, din Capitala, dupa ce i s-a facut rau in drum spre Targoviste, unde urma sa fie audiat de catre procurori.

Uta, cunoscut sub porecla de „Danezu”, a mai fost implicat intr-un incident cu violenta, in primavara acestui an, cand a fost acuzat ca a lovit-o pe fata sefului de post din Pietrosita. Atunci, tanara, in varsta de 19 ani, a ajuns la spital dupa ce a fost sechestrata si batuta de Daniel Uta, fostul ei prieten. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.