Acasă Uncategorized Bucuresti: Grigore Prodan, trimis în judecată de DNA pentru încă un dosar...

Bucuresti: Grigore Prodan, trimis în judecată de DNA pentru încă un dosar în care este acuzat de trafic de influenta

DISTRIBUIȚI

94381 – 30092010Grigore Prodan, comisar general al Comisariatului pentru Societatea Civilă (organizaţie neguvernamentală) şi înscris ca avocat în Baroul Bota, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru trafic de influenţă în formă continuată. Potrivit rechizitoriului, în perioada decembrie 2007 – ianuarie 2008, Grigore Prodan a cerut şi primit 60.000 euro, 1.000 lei şi bunuri în valoare de peste 1.600 euro de la o persoană cercetată de DNA (denunţătoare în prezentul dosar) şi căreia îi acorda asistenţă juridică.

 

 

 

 

 

 Prodan a promis că va interveni la procurorul care instrumenta cauza, asupra căruia a lăsat să se creadă că ar avea influenţă, şi că îl va determina să dispună cercetarea denunţătoarei în stare de libertate şi să adopte o soluţie favorabilă. De altfel, dosarul penal în care era cercetată denunţătoarea a fost soluţionat cu trimiterea în judecată în cursul lunii decembrie 2008.

Pentru recuperarea sumei de 60.000 euro, procurorii au instituit sechestru asigurător asupra unui imobil care îi aparține lui Prodan. În cursul lunii decembrie 2009, Prodan a mai fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru fapte similare. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.