Acasă Uncategorized Bucuresti: Majorarea tarifelor la metrou este mult mai mare decat o prezinta...

Bucuresti: Majorarea tarifelor la metrou este mult mai mare decat o prezinta directorul Metrorex

DISTRIBUIȚI

93979 – 17092010 – Metrorex va majora sâmbătă, 18 septembrie, tarifele şi va introduce trei tipuri noi de cartele de călătorie. Iniţial, scumpirea a fost anunţată pentru 15 septembrie, însă ulterior a fost amânată. Astfel, preţul unei cartele cu două călătorii va fi de trei lei, iar una cu zece călătorii de nouă lei. Un abonament lunar cu maxim 62 de călătorii va costa 27 de lei, conform datelor prezentate de directorul general al Metrorex, Gheorghe Udrişte. De asemenea, Metrorex va introduce trei tipuri noi de cartele,

 

 

 

 

 respectiv abonamentul săptămânal cu număr nelimitat de călătorii, la preţul de 15 lei, cartela de weekend la 6 lei şi abonamentul lunar cu număr nelimitat de călătorii pentru 50 de lei.

Este ciudată matematica etalată de directorul Metrorex, Gheorghe Udrişte, care a declarat că tarifele pentru călătoriile cu metroul s-au mărit cu 8,12%. Din compararea tarifelor actuale cu cele care se vor aplica din 18 septembrie, nu reiese nicidecum un procent de majorare atât de mic precum cel declarat de Gheorghe Udrişte.

Cartela de două călătorii costă acum 2,5 lei şi 3 lei începând cu 18 septembrie, ceea ce echivalează cu o majorare de 20%. Cartela de zece călătorii costă în prezent 8 lei, iar din 18 septembrie – 9 lei, ceea ce înseamnă o majorare de 12,5%, iar abonamentul lunar cu număr nelimitat de călătorii costă 25 de lei şi vă costa 50 de lei din 18 septembrie, adică o creştere de 100%.

Aşadar, directorul Metrorex are mari lacune fie în cunoştinţele de matematică pe care le stăpâneşte, fie la sinceritatea cu care prezintă lucrurile în faţa opiniei publice. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.