Acasă Uncategorized Lisabona: Senatorul Titus Corlatean, preocupat de reprezentarea modesta a Romaniei in Serviciul...

Lisabona: Senatorul Titus Corlatean, preocupat de reprezentarea modesta a Romaniei in Serviciul de Actiune Externa al UE

DISTRIBUIȚI

94237- 27092010Preşedintele Comisiei pentru politică externă, senatorul Titus Corlăţean, participă astăzi la Reuniunea privind Serviciul European pentru Acţiune Externă (SEAE), organizată la Lisabona de Parlamentul portughez – Adunarea Republicii.

La reuniune participă înaltul reprezentant UE pentru afaceri externe şi politica de securitate, Catherine Ashton, preşedintele Parlamentului portughez, Jaime Gama,  ministrul de externe de la Lisabona, Luis Amado, Elmar Brok, europarlamentar – raportor al Comisiei pentru politica externa a Parlamentului European pentru SEAE, şi preşedinţii comisiilor pentru politică externă din parlamentele naţionale ale statelor membre UE.

Întâlnirea va constitui o nouă oportunitate pentru un schimb de puncte de vedere privind Serviciul European pentru Acţiune Externă.

Pentru partea română subiectul principal de preocupare este reprezentarea modestă  a ţării noastre, până în prezent, în structurile Serviciului de Acţiune Externă. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.